Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Βookali Quality Living συστήθηκε στο Λαρισαϊκό κοινό στις 26 Οκτωβρίου του 2013.

Ένας άψογος χώρος, υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Λάρισας.Οι εξ’ αρχής υψηλοί στόχοι της εταιρείας για ποιοτικές και μοναδικές παροχές έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από το κοινό και φέρανε το Βookali στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Λαρισαίων.

Από το πρωί, για μοναδικά ποιοτικό καφέ και γευστικά ροφήματα, μέχρι αργά το βράδυ με στοχευμένη ποικιλία κρασιών και ποτών με έμφαση στο fine drinking.

Αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις και τη διάθεση να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας έγινε το δεύτερο βήμα της εταιρείας. Το Βοοkali Quality Living συμπληρώθηκε με το Bookali Quality Coffee. Ένα καφέ λίγο πιο έξω από το κέντρο την πόλης εύκολα προσβάσιμο για να έχεις πάντα μαζί σου τον αγαπημένο σου καφέ.

Συνεχίζοντας βέβαια πάντα στα πρότυπα της εταιρείας δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος που διακρίνεται για το φυσικό design και τις λιτές γραμμές. Ένας χώρος να απολαύσει ο πελάτης τον καφέ του ήσυχα μακριά από την κίνηση του κέντρου χωρίς όμως να χάσεις τις επιλογές που επιθυμεί.

Εξαιρετικά χαρμάνια καφέ φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο ποτήρι σας. Ξεχωριστές επιλογές οι σπιτικές λεμονάδα και βυσσινάδα που δημιουργήσαμε για εσάς. Oλα τα αγαπημένα ροφήματα συμπληρώνονται από μια πληθώρα γευστικών επιλόγων σε sandwiches και snacks, αλμυρές και γλυκές γεύσεις , μπάρες δημητριακών και cookies για ένα ισορροπημένο πρωινό και όχι μόνο.